Yritys

In English

Asianajotoimisto Blackbird on perustettu syyskuussa 2017 ja sillä on toimipisteet sekä Turussa että Helsingissä. Toimiston toiminta-alueena on koko maa. Asianajotoimisto tarjoaa erityisesti työ- ja virkamiesoikeuteen liittyviä konsultointi-, asianajo- ja koulutuspalveluja, mutta myös muita yritysten, yhteisöjen ja yksityisten ihmisten juridisia palveluita.

Toiminta-ajatuksena on tarjota työelämään ja työoikeuteen liittyviä konsultointi- ja asianajopalveluita joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Toiminnan lähtökohtina ovat:

  • syvällinen asiantuntemus ja huippulaatu
  • asiakkaan tarpeiden tunnistaminen ja kartoitus
  • luottamuksellisen asiakassuhteen luominen ja ylläpitäminen
  • kunkin tilanteen edellyttämä oikea työmäärä ja asian kustannustehokas hoitaminen.

 

Mieluiten kartoitamme tilanteesi jo ennen kuin ensimmäistäkään ongelmaa on syntynyt. Tarjoamme räätälöityjä koulutuspaketteja esimerkiksi esimiehille. Tulemme mielellämme tekemään työoikeudellisen Due Diligencen eli tilanneanalyysin. Voit myös sopia edullisesta neuvontapalvelusta; kynnys jonkin asian tarkistamiseen on tällöin matala.

Jos ongelmatilanne kaikesta huolimatta pääsee syntymään, avustamme asiakasta asiantuntevasti ja käytännönläheisesti. Usein asiat saadaankin sovituksi osapuolten välillä ilman virallisia prosesseja. Jos kuitenkin joudutaan prosessitilanteisiin, hoidamme jutun asiantuntevasti, satojen oikeusjuttujen tuottamalla ammattitaidolla. Jutun eri vaiheissa selvitetään myös sovinnon mahdollisuuksia.