Asiantuntijamme

Matleena Engblom

Asianajaja, varatuomari, oikeustieteen lisensiaatti

Matleena Engblom on perustanut Asianajotoimisto Blackbird Oy:n syyskuussa 2017. Matleenalla on kahdenkymmenen vuoden kokemus erilaisista lakimiestehtävistä erityisesti työ- ja virkamiesoikeuden parissa. Matleena on toiminut asianajajana kahdeksan vuotta ja työskennellyt yhteensä noin neljä vuotta tuomioistuimissa.

Matleena on oikeustieteellisen koulutuksen täydennyksenä suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon ja työsuojelupäällikkökoulutuksen. Lakimiestehtävien ohella Matleena on toiminut esimiehenä ja eri organisaatioiden johtotehtävissä. Päivätyönsä lisäksi Matleena hoitaa useita erilaisia asiantuntija- ja luottamustehtäviä. Matleena toimii paljon myös kouluttajana.

Kamilla Sjöblom

Harjoittelija

Olen Kamilla Sjöblom, 23-vuotias kolmannen vuosikurssin oikeustieteenopiskelija Turun yliopistossa. Vapaa-ajallani harrastan matkustamista, lukemista ja luonnossa liikkumista. Toimin myös aktiivisesti partiossa ja muissa järjestöissä.

Lasse Lipsanen

Harjoittelija

Olen 22-vuotias opiskelija Turun yliopistosta. Opiskelen kolmatta vuotta oikeustieteellisessä tiedekunnassa sekä toista vuotta kauppakorkeakoulussa. Vapaa-aikaani vietän ainejärjestömme ELSA Turun toiminnassa sekä partiossa, niin maalla kuin merelläkin.

Heidi Elvilä

Lakimies, oikeustieteen maisteri

Heidillä on kahdeksan vuoden kokemus  lakimiestehtävistä  työ- ja virkamiesoikeuden parissa. Heidi on toiminut lakimiehenä sekä työnantaja- että työntekijäjärjestössä, viimeiseksi yksityisen sosiaali- ja terveysalan työnantajajärjestössä.  Heidin työtehtäviin ovat kuuluneet mm. neuvonta erilaisissa työ- ja virkamiesoikeudellisissa asioissa, työ- ja virkaehtosopimusneuvotteluihin osallistuminen, erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeudenkäyntien hoitaminen yleisissä tuomioistuimissa, työtuomioistuimessa ja hallintoprosesseissa. Lisäksi Heidillä on paljon kokemusta työlainsäädännön ja henkilöstöjuridiikan kouluttamisesta erityisesti esimiehille ja muille työnantajan edustajille.

 

 

Sofia Engblom

Harjoittelija

Olen neljännen vuoden oikeustieteen opiskelija  Turun yliopistossa. Opintojen ohella olen hyvin aktiivinen yhdistystoimija, mikä täyttää myös suurimman osan vapaa-ajastani. Lisäksi vietän mielelläni aikaa Suomen luonnossa.

 

Lasse Heliste

Harjoittelija

Opiskelen kolmatta vuotta Turun oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Musiikki on ollut aina rakkain harrastukseni ja soitankin opiskelijayhdistyksemme bändissä rumpuja. Harrastuksiini kuuluu myös muun muassa höntsäkiekko.

Älä ujostele. Ota yhteyttä!

Jos olet asiantuntijan apua vailla niin lähetä sähköpostia tai soita meille. Vastaamme sähköpostiin mahdollisimman pian.